Friday, February 3, 2012

Contest I Love Being Awesome


hai.hei,hui.hoi.hii semua. Ape kabor? sihat tak ni?
bile dah jadi spm candidate ni memang semuanye berubah. Betul ke tidak?
sebabnye semakin hari makin busy aku. hohoho.
jadual aku bile hari sekolah *sekolah,netball,buat hwork,tido*
woo..memang letih. ni pun baru training 4 hari netball pinggang aku dh lebam-lebam sebab over sangat.
kuikuikui..

jadi,bile dapat online ni terpakse menghadkan mase untuk buat macam-macam.
nak update pun terhad masenye.
omomomo..
ok.tanpa membuang waktu yang begitu berharga dalam keidupan kita di dunia yang penuh pancaroba ini *ceiitt,ayat gramatis gile kot
aku di invite untuk join contest ni..



senang je..ape kate korang klik je banner kat atas tu untuk matlumat lanjut.
contest sampai 29 februari. cepat tau.. ;)




p/s : sape yang pergi seminar dekat auditorium UCSA agkt tangan????hihi



ok.bye!

1 comment:

  1. hi dear ! thanks for joining this contest :) btw , i'm already following you . dalam this week saya akan letak semua link blog for those who joined my contest , awak boleh tengok ye . thanks again :)

    ReplyDelete

 
Copyright reserved by Farhana Animin. Designed by Amanina.