Thursday, May 31, 2012

Segmen Tambah Followers Sampai Beribu


hai semua..disebabkan hari ni kerja rumah dapat disettlekan dgn sepantas kilat *walaupun bangun lambat..hehehe..* aku nak join segmen ni..walaupun dah nak sampai tarikh tutupnye..ini dia..
jeng..jeng..jeng..





aku mula berblogging pada July 2009..dah lame tu..tp disebabkan tak aktif sgt dn busy belajar ni la ahsilnye..huahua..

tarikh tutup 1 jun 2012 pada pukul 9/10 malam..klik banner atas for more info.. :)

21 comments:

  1. hi pka join segmen yg sama.
    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/assalamualaikum_31.html

    tq :))

    ReplyDelete
  2. hyee . dari segmen yg sama :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. kalau sudi follow lah :)

    ReplyDelete
  4. golek2 sini . ehee

    http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  6. hai datang dari segmen yang sama dah follow sini , hit me back

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  7. hye3!! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! ;)

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama . follow sini :)

    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  9. Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    Jemput join GA saya juga tau!
    -http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

    ReplyDelete
  10. Hai, kita dari segmen sama. Dah follow awak :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  11. hello dear..
    ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...

    follow nur ke 163!!

    jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

    "Segmen tambah followers sampai beribu".

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yang same :)
    http://princesseha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  13. hai . dari segmen yang sama datang sini and follow . feel free to visit me back ya :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yang sama sambil follow
    http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  15. terjah sini dr segmen yg sama + follow :D
    http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. dtg BW dr segmen yg same. follow sini. 167. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  17. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  18. dtg dari segmen yang sama

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/tarikh-mula-blogging-err.html

    ReplyDelete
  19. salam kenal. dah follow awak.

    singgah sini dari segmen yang sama.

    jemput ke blog saya

    http://www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  20. hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

    ReplyDelete

 
Copyright reserved by Farhana Animin. Designed by Amanina.