Friday, December 9, 2011

Candid Time Contest

Assalamualaikum. Contest kali ni pulak dipromotekan oleh Amanina kite ni. Contest kali ni dianjurkan oleh cik Muna. Hadiahnya memang superb la kan. Jadi untuk korang-korang yg nak join contest ni better cepat..



jadi syarat-syarat untuk join contest ni cukup senang,macam makan kacang je..


  1. DIWAJIBKAN follow blog Muna Rahimah untuk mengetahui perkembangan contest ni.
  2. Buat satu entry about contest ni yang bertajuk " Candid Time Contest ".
  3. Letak banner yang awesome kt atas ni dalam entry korang.
  4. Yang penting skali, letak gambar candid korang yg the best skali. Individu ataupun ramai-ramai.
  5. Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ni.


Dan inilah dia gambar candid aku..jeng..jeng..jeng..









xleh blah aku gambar ni. di ambil masa pergi braye rumah athirah.seminggu selepas raya puasa this year. excited bangat deh.
athirah la suke suki dia ambik gambar ni.

tarikh tutup contest ni

13.12.2011

nak call  efa dgn nooral lah..bagitahu pasal contest ni..tag dua orang kan..kan..

ok.bye..

1 comment:

  1. haha, cantek gambor.. eish..takleh jadi ni. bhahaha :P

    ReplyDelete

 
Copyright reserved by Farhana Animin. Designed by Amanina.